Eleonora
&
Mikael

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barn

 

Små barn är välkomna till vigseln och festen i den mån föräldrarna vill ha dem med. Säg gärna till i förväg om ni ska ha med er barn. Om det blir många barn i gå-och-kryp-ålder som kommer är det kanske idé att de gå ihop och försöka hitta en barnvakt som kan se efter barnen under delar av kvällen. Det finns en övervåning i bygdegården som troligen inte kommer användas efter att middagen är avslutad. Där finns det möjlighet för barn som inte vill vara med på nedervåningen att sova och/eller leka. Men om det ska gå måste det finnas någon som kan se till dem. Man kommer inte kunna höra dem ner till nedervåningen. Annars får man helt enkelt ha barnen med sig under kvällen.

 

Höga barnstolar finns det en handfull att få låna på plats. Återigen, om ni tar med er barn så säg gärna till om ni behöver en barnstol så att vi kan försöka se till att det finns tillräckligt. Det finns mikrovågsugn i köket för värmning av barnmat.

 

En begränsad mängd barnvagnar får vi plats med inomhus, kanske två-tre stycken på nedervåningen och några till på övervåningen. Vi får hjälpas åt med trappor och försöka utnyttja utrymmet på bästa sätt.